Menu

Cart

Algemene Voorwaarden

 

Artikel 1 - Toepasselijkheid

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer (hierna te noemen: Joli Bijoux) en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Joli Bijoux en consument (hierna te noemen: klant.

1.2 Door een bestelling bij Joli Bijoux te plaatsen accepteert u de prijs, dan wel aanbiedingsprijs en gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

1.3 Van deze Algemene Voorwaarden kan alleen schriftelijk worden afgeweken. In dat geval blijven alle overige bepalingen van deze Algemene Voorwaarden van kracht.

Artikel 2 – Aanbiedingen/Overeenkomsten

2.1 Alle aanbiedingen van Joli Bijoux zijn vrijblijvend. Joli Bijoux heeft het recht om prijzen tussentijds te wijzigen.

2.2 Een overeenkomst komt pas tot stand als Joli Bijoux uw bestelling heeft geaccepteerd en per e-mail heeft bevestigd. Joli Bijoux heeft het recht bestellingen te weigeren of bijzondere voorwaarden aan de levering te verbinden. Als uw bestelling wordt geweigerd ontvangt u daar binnen vijf werkdagen schriftelijk bericht van samen met een motivatie.

Arikel 3 – Prijzen en betalingen

3.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden artikelen zijn in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3.2 De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het artikel/de artikelen en de bestemming en zijn inclusief verpakkingsmateriaal.

3.4 Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail, hierbij zijn de verzendkosten inbegrepen dus kunt u meteen overgaan tot betaling.

3.3 Betaling kan uitsluitend voorafgaand aan de levering en kan worden voldaan via IDeal, PayPal of vooraf overmaken.

Artikel 4 – Levering

4.1 We streven ernaar om levering plaats te laten vinden binnen drie werkdagen, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst betaling. Als de levering niet of niet tijdig plaats kan vinden, bijvoorbeeld omdat een artikel niet op voorraad is of omdat de levering om een andere reden vertraging op heeft gelopen, dan ontvangt de klant daar zo snel mogelijk bericht van.

4.2 Tot het moment van levering heeft u het recht de overeenkomst kosteloos te ontbinden. Overschrijding van de levertermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en ook niet het recht de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden. Mocht de overschrijding van de levertermijn zodanig zijn dat redelijkerwijs niet van u verlangd kan worden dat u de overeenkomst in stand laat, dan bent u in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

4.3 Het adres dat u bij de bestelling doorgeeft aan Joli Bijoux zal worden gebruikt als bezorgadres voor de bestelling, tenzij u aan Joli Bijoux schriftelijk opgave doet van een ander adres waaraan de bestellingen dienen te worden bezorgd.

4.4 Joli Bijoux is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten/enveloppen.

Artikel 5 – Retourneren

5.1 Indien het artikel/de artikelen aangetoond beschadigd zijn kan Joli Bijoux het artikel/de artikelen tegen retournering vervangen door nieuwe artikelen dan wel de factuurwaarde aan u te restitueren.

5.2 Volgens de wet ‘koop op afstand’ heeft u het recht binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling uw aankoop te retourneren, hiervoor dient u eerst contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. het ‘formulier voor herroeping’ zal hierna door Joli Bijoux per e-mail aan u gestuurd worden.

5.3 Het artikel/de artikelen die geretourneerd worden dienen ongebruikt, in onbeschadigde verpakking, in originele staat en met prijskaartje gestuurd te worden naar het adres dat opgegeven zal worden door Joli Bijoux. De kosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant.

5.4 Afgeprijsde artikelen worden niet retour genomen.

Artikel 6 – Garantie

6.1 Na ontvangst van het artikel/de artikelen heeft u de plicht om te onderzoeken of deze u onbeschadigd en in perfecte staat hebben bereikt. Mocht dit niet zo zijn dan dient u Joli Bijoux hiervan zo snel mogelijk, toch binnen zeven werkdagen na ontvangst hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen. Reclamaties die na zeven dagen na ontvangst van de artikelen worden ingediend behoeven niet door Joli Bijoux in behandeling te worden genomen. Artikelen geleverd door Joli Bijoux aan de klant hebben recht op garantie in dezelfde vorm van garantie waarop Joli Bijoux bij haar toeleverancier aanspraak kan maken.

Artikel 7 – Communicatie

7.1 Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Communicatie zal verlopen via eerder genoemd e-mailadres.

7.2 Joli Bijoux is niet aansprakelijk voor communicatiemiddelen -doeleinden die gebruikt worden of geplaatst zijn door derden uit naam van Joli Bijoux.

7.3 Joli Bijoux is niet aansprakelijk voor misverstanden, vertragingen, beschadigingen of het niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen als gevolg van gebruik van internet of andere communicatiemiddelen tussen de klant en Joli Bijoux dan wel tussen Joli Bijouox en derden, tenzij er sprake is van grove schuld of opzet door Joli Bijoux.

Artikel 8 – Gegevensbeheer & Privacy

8.1 Joli Bijoux zal uw gegevens alleen gebruiken voor haar eigen administratie, uw gegevens zullen nooit openbaar worden gemaakt of doorverkocht worden aan derden.

Artikel 9 – Copyright

De inhoud van deze website (www.jolibijoux.nl) is auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van Joli Bijoux.

Joli Bijoux is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68410700

BTW-nummer NL166330036B01

Vestigingsadres: Harmoniestraat 90, 5702 JH te HELMOND

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

verzending2

Log In or Register