Menu

Cart
zoom

Esperanza Deseo armband Buffalo skull Silver black grey Silver


Verkoopprijs: € 10,95
Korting
Huidige voorraad:
3
  • Beschrijving
  • Beoordelingen

Esperanza Deseo - handmade by fans ® armband lichtgrijs/ grijs/zwart army kleuren met Buffalo skull en zilverkleurige metalen elementen zoals cowboyhoed en cowboylaars.

 

Esperanza Deseo - handmade by fans ® is een Nederlands merk dat Ibiza / Bohemian armbanden maakt. De armbanden worden in beperkte oplage met de hand gemaakt in verschillende thema's zoals Boeddha, Buffalo Skull, Ganesha, Guardian Angel, Hamsa, Hippie Girl, Ibiza love, Live-Love-Laugh, Peace, Star, Turqoise steen en Wish. 

De bedelarmbanden zijn multi functioneel, ze kunnen als armband worden gedragen, maar ook als enkelbandjes. Iedereen kan de armbanden dragen: van jong tot oud en van smalle polsen tot vollere polsen. Alle armbanden worden gemaakt van gerecycled katoen met een goede rek. Het katoen is een restproduct uit de mode industrie. Daardoor sluiten de armbanden goed aan op het huidig modebeeld. De bedels die gebruikt worden zijn 'nikkel en loodvrij', dit in combinatie met het katoen geeft bijna geen allergische reactie.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

verzending

Log In or Register